Achtervolging de opmerkelijke kwaliteit om bekend woordmerk tot stand te brengen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. certificaten
Ik ben nu zeer zeker in het product van ons bedrijf, ben beter dan het product van anderen. Goede die boringshulpmiddelen, door QIDELI worden gemaakt.

—— Dong van Zhaoli-Agent op Xining Qinghai China

Onze DTH-hamer heeft de test van 4.500 meters overgegaan en er zijn momenteel geen problemen. Dank u voor uw kwaliteitsproducten.

—— Kassym-De klant van Kazachstan

Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

1 2 3 4
Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.
Het pakhuis van boringsinstallatie Warenhuis van dth producct fabricage winkel DTH-beetjeproductie

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : QDL QIDELI
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 50% - 60%

Het Bedrijf van de boringshulpmiddelen van Putianqideli werd opgericht in 1993, is gespecialiseerd in de productie en de verrichting van de hulpmiddelen van de mijnbouwboring, onderzoek en ontwikkeling-georiënteerde ondernemingen. 20 jaar, de productie van beitel-beetjes, dwars-beetjes, knoopbeetjes, draadbeetjes, PDC-de drukdth beetjes van de beetjes hoge en lage lucht, DTH-hamer, boorstaven, enz., wordt wijd gebruikt in energie, metallurgie, de geologie, steenkool, watermilieubescherming, de chemische industrie en de mijnbouw, wegenbouw, is eenstemmig onderschreven door de meerderheid van gebruikers. Baserend op onze volledig product en uitstekende kwaliteit, hebben wij bepaalde binnenlandse markt, ook de uitvoer naar alsowhile Rusland, Japan, Zuidoost-Azië en andere gebieden.

 

Waar er zijn zal a, is er een manier. Het Bedrijf van de boringshulpmiddelen van Putianqideli vol overgave en van ganser harte geëngageerd aan boringshulpmiddelen voor mijnonderzoek en ontwikkeling, met zo vele jaren het leren van boringshulpmiddelen voor mijnbouw, had en veel van de binnenlandse prima boortechnologiedeskundigen en de ervaren ingenieurs om voor bedrijf aangetrokken te werken, constant dicht bij de technologie-geleid, marktgerichte markt, de diepgaande klant, de markt potentiële vraag naar de richting van ontwikkeling, actief plannend een ondernemingsontwikkelingsstrategie, die zich bij de productinnovatie concentreren en de de kredietmarkten en technologie te begrijpen om de geloofwaardigheid van commerciële producten en de diensten te verbeteren, constant om het kernconcurrentievermogen van ondernemingen te verbeteren om de uitvoerige voordelen van producten in de markt te verbeteren.

 

„Blijft u van betere producten“ voorzien, wat macrodag houdt bedrijfsdoeleinden is, leveren wij vensterbank constante inspanningen verwezenlijkingen van gisteren als uitgangspunt aanhangen, van ganser harte om prima producten en de goede diensten voor alle klanten tot stand te brengen om de eindeloze ruimte en de rijkdom voor alle klanten tot stand te brengen.

 

Het bedrijf van de boringshulpmiddelen van Putianqideli is machtigt de registratie door de Nationale Verwante Afdeling de onderneming. Hangt van een overvloedige fondsensterkte af, redelijke prijzen, de uitstekende dienst, vestigen wij behulpzame verhouding op lange termijn met veel ondernemingen. Wij zijn oprecht welkom uw bezoek, onderzoeken, en doen zaken.

Contactgegevens
Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

Fax: 86-594-2936888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons