Achtervolging de opmerkelijke kwaliteit om bekend woordmerk tot stand te brengen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. certificaten
Ik ben nu zeer zeker in het product van ons bedrijf, ben beter dan het product van anderen. Goede die boringshulpmiddelen, door QIDELI worden gemaakt.

—— Dong van Zhaoli-Agent op Xining Qinghai China

Onze DTH-hamer heeft de test van 4.500 meters overgegaan en er zijn momenteel geen problemen. Dank u voor uw kwaliteitsproducten.

—— Kassym-De klant van Kazachstan

 • lopende band

  BEDRIJFprofiel

   

  Co. van de boringshulpmiddelen van Putianqideli, Ltd in 1990 wordt opgericht, is een R&D-onderneming belast met professioneel productie en beheer van boringshulpmiddelen in mijnen die. In de loop van de afgelopen 20 jaar, zijn het type, kruis, baltand, steenkoolbeetje, het hoge en lage onderzeese de het de het veroorzaakte de boorbeetje van de winddruk, pers, enz. wijd gebruikt in energie, metallurgie, de geologie, steenkool, watermilieubescherming, de chemische industrie en mijnbouw, wegenbouw, en verkregen de unanieme bevestiging van de meerderheid van gebruikers. De productspecificatie is volledig, is de kwaliteit uitstekend, heeft overgegaan iso9001: de het systeemauthentificatie van 2008, de betrouwbare stabiele kwaliteit wint binnenlands het meeste marktlof, vele gebruikers door, verkoopt gelijktijdig in verre markten Rusland, Japan, Zuidoost-Azië etc. het gebied.

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  HET WERKstroom

   

  1Staalverwerving: Wij gebruiken hoogte - kwaliteits speciaal staal, de strikte fabrikanten van de onderzoekssamenwerking, om de kwaliteit van grondstoffen te verzekeren.

   

  2. Smeed: Wij zoeken fabrikanten van het materiaal van het hoog-tonnagesmeedstuk samenwerken om het staal te maken na wordt gesmeed om de assemblagestructuur met bar en hogere dichtheid te bereiken, om de sterkte van staallichaam te verbeteren.

   

  3. Draaibankproces: Door putian draaibank voor de inleidende verwerking van smeedstukstukken, zodat het een goede het plaatsen benchmark heeft.

   

  4. Finsh die draaien: Het cilindrische deel van het werkstuk wordt verwerkt door CNC draaibank.

   

  5. Het malen: Gebruik een malenmachine om de lat van het product te verwerken.

   

  6. Hartbehandeling: Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar van thermische behandelingservaring, geavanceerd thermische behandelingsmateriaal, productie.

   

  7. Boorknoopsgaten: Ons bedrijf gebruikt ingevoerd verwerkingscentrum voor boring, gat die nauwkeurige, hoge precisie plaatsen.

   

  8. Tussenvoegselknoop: Wij gebruiken mechanisch halfautomatisch tussenvoegselmateriaal om ons legeringstussenvoegsel sterker te maken.

   

  9. Oppervlaktebehandeling: Keur schot het vernietigen machine goed om de oppervlakte van het product te behandelen, maak het product mooier.

   

  10. Kleur en pakket.

 • OEM / ODM

  Co. van de Boringshulpmiddelen van Putianqideli, Ltd 

   

  BEDRIJFprofiel

  Het Bedrijf van de boringshulpmiddelen van Putianqideli werd opgericht in 2010, is gespecialiseerd in de productie en de verrichting van de hulpmiddelen van de mijnbouwboring, onderzoek en ontwikkeling-georiënteerde ondernemingen. 20 jaar, de productie van beitel-beetjes, dwars-beetjes, knoopbeetjes, draadbeetjes, PDC-de drukdth beetjes van de beetjes hoge en lage lucht, DTH-hamer, boorstaven, enz., wordt wijd gebruikt in energie, metallurgie, de geologie, steenkool, watermilieubescherming, de chemische industrie en de mijnbouw, wegenbouw, is eenstemmig onderschreven door de meerderheid van gebruikers. Baserend op onze volledig product en uitstekende kwaliteit, hebben wij bepaalde binnenlandse markt, ook de uitvoer naar alsowhile Rusland, Japan, Zuidoost-Azië en andere gebieden.

   

  FAQ

  1. Hoe kan ik een orde plaatsen?

  Gelieve te verstrekken de productspecificatie, het vereiste en de hoeveelheid u wenst, zullen wij met u in de eerste keer contacteren.

  Wij kunnen door Wechat/Skype/WhatsApp/E-mail communiceren om onze efficiëntere communicatie te vergemakkelijken.

   

  2. Welk soort van de techniekmateriaal en boring hulpmiddelen verstrekken wij?

  Boormateriaal:

  ① van de het Waterput van de boringsinstallatie ② van de de boringsinstallatie van de de boringsinstallatie ④ ③ Geïntegreerde van de de boringsinstallatie ⑤ Hydraulische een tunnel gravende de Luchtcompressor

  Boringshulpmiddelen:

  Van de hamer② DTH beetjes ③ van ① DTH van de de Boringsstaaf ④ van de hamerbeetjes ⑤ Hoogste van de de Steeladapter ⑥ Spitse de beetjes⑦ Spitse staven

   

  3. Hoe ongeveer de garantie?

  Waarborg volgens de industrie standaard。

   

  4. Wat is uw termijnen van levering?

  Wij keuren EXW, FOB-, CFR, CIF, DDU, DDP, enz. goed U kunt kiezen die het geschiktst of rendabel voor u is.

   

  Klantenservice


  1. Alvorens een officieel contract met onze klant te ondertekenen die wij zal helpen om professionele die oplossing te analyseren en te verstrekken gebaseerd=wordt= op de informatie van het klantenproject en uit met optimale oplossing te komen. Zoals de materiaal aanpassing, de vormontwerp van het beetjesgezicht, knopen de beetjes ontwerp dicht.


  2. Uw onderzoek met betrekking tot onze producten of prijs zal in 24hours worden geantwoord.


  3. Houd informerend ons proces van de klantenproductie en de hulp schikt kwaliteit indien nodig controlerend in de fabriek.

   

  4. Wij leveren de één-winkel dienst, kunnen wij u uniform leveren de beetjes, hamer, boringsinstallatie, luchtcompressor.


  5. De aanpassing, het onderzoek en de vervaardiging van het steunproduct volgens uw steekproeven of tekeningen.

   

   

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • R & D

  Co. van de Boringshulpmiddelen van Putianqideli, Ltd volhardt in specialisatiebeheer, hangt de weg van merkontwikkeling aan, houdt verbeterend onze producten en diensten.

  1. Wij hebben ons bij de productie van het boringshulpmiddel meer dan 25 jaar geconcentreerd en een uitstekend technisch team gehad.
  2. Ons bedrijf introduceert het gevorderde centrum van de hoge snelheidsverwerking en automatisch verwerkingsmateriaal om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van producten te waarborgen.
  3. Meer dan 15 jaar van thermische behandelingservaring kan productprestaties beduidend verbeteren.
  4. Strikte selectie van leveranciers, die kwaliteitsstaal en harde legering, met het lange productleven gebruiken.

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 0Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  TECHNISCHE ONDERSTEUNING

   

  1. Productontwerp

  De het wetenschappelijke harde legeringsontwerp, de anti-moeheid, en technologie van de breukverwerking, uitstekende thermische behandeling zijn een goede stichting van boringshulpmiddelen. Volgens het productgebruik, de werkdruk en het type van rotsvorming, kunnen de producten worden ontworpen en selecteerden grondstof. Ons professioneel technisch team zal de meest geschikte producten voor onze klanten creëren.

   Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  2. Productie en thermische behandeling

  Het rijpe en stabiele thermische behandelingsprocédé is de kerntechnologie van goede boringshulpmiddelen. Carbureren, doven en aanmaken de technologie kan de hardheid van de productoppervlakte en het integrale moeheidsleven verbeteren terwijl het handhaven van de hoge hardheid van boorhulpmiddelen. Dan, kan de productiedeficiëntie in het het machinaal bewerken proces tot vroege mislukking van het product leiden. QIDELI nam in het boren productie ongeveer 30 jaar, met 15 jaar van ervaring in thermische behandeling, rijpe en stabiele verwerkingstechnologie in dienst, om u van hoogte te voorzien - kwaliteit en stabiele producten.

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  3. Testspoor

  Wij nemen redelijk ontwerp aangezien de basis, stabiele technologie als stichting, het resultaat van gebiedstest als richtlijn, daadwerkelijk terugkoppelt onophoudelijk van het product, draagt de verbetering unceasingly, verstrekt unceasingly het betere product voor de algemene gebruiker verzamelt.

   

  Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

   

   

   

Contactgegevens
Putian Qideli Drilling Tools Co., Ltd.

Fax: 86-594-2936888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons